Der findes en række hoteller på Nordhavn og Østerbro.

Hellerup Park

Strandvejen 203
2900 Hellerup
Tlf.: +45 39 62 40 44
info@hellerupparkhotel.dk
www.hellerupparkhotel.dk

Beliggende med vandet mod øst, Øregaardsparken mod nord og Hellerup bibliotek tegnet af Henning Larsen mod vest, har hotellet en fantastisk udsigt over både Øresund og de grønne områder klassisk, dansk arkitektur.

Hotel Østerport

Hotel Østerport
Oslo Plads 5
2100 København Ø
Danmark
+45 70 12 46 46
reception@hotelosterport.dk
Hotel Østerport henvender sig til den travle rejsende og de, der ønsker et enkelt koncept til en god pris. Som gæst på Hotel Østerport er der mange muligheder for at opleve kunst og kultur, Grønningen med kastellet lige om hjørnet, Musik, gallerier og museer som Frihedsmuseum, Statens Museum for Kunst eller Glyptoteket.

Hotel Adina

Amerika Plads 7
2100 København Ø
Danmark
+45 3969 1000
Mail: acph@adina.eu

Adina Apartment Hotel Copenhagen ligger i en af Københavns nyeste havneområder, kun 15 minutter fra Københavns centrum.

Hotel Babette Guldsmeden

Hotel Babette Guldsmeden
Bredgade 78
1260 København K
+45 3314 1500
babette@guldsmedenhotels.comDette hotel med sauna er beliggende i København, lige udenfor hjertet af byen og blot 10 minutters gang fra Den Lille Havfrue og Kongens Nytorv. Denne ejendom er ideelt beliggende i det centrale København indre by.
Faciliteter på hotellet indbefatter f.eks. mødelokaler, dampbad og døgnåben reception. Faciliteter på hotellet inkluderer blandt andet vaskeri, opbevaring af bagage og elevator.
Hotellets restaurant er en ideel løsning for gæster som ønsker at blive på stedet. For dem som har planlagt en dagstur eller lignende, tilbyder hotellet en pakket frokostkurv mod bestilling.

Hotel Phoenix Copenhagen

Hotel Phoenix Copenhagen
Bredgade 37
1260 København K
Danmark
+ 45 33 95 95 00
phoenixcopenhagen@arp-hansen.dkhttp://www.phoenixcopenhagen.dk

Dette luksushotel fra det 17. århundrede ligger 3 minutters gang fra Amalienborg Slot og det charmerende Nyhavn. Der tilbydes værelser med fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang.Phoenix Copenhagen er inspireret af Louis XVI-æraen, og der er guldlysekroner, draperede gardiner og antikke møbler på værelserne.Den historiske stemning forstærkes yderligere af lobbyens marmorgulve og antikke malerier. Her kan gæsterne benytte en computer med internet, og personalet vil med glæde give anvisninger eller anbefale lokale seværdigheder.Hotellets egen Restaurant Von Plessen tilbyder charmerende omgivelser og fransk inspireret køkken. Murdoch’s Books & Ale er et hyggeligt men livligt brasserie og café.

Hotel Admiral

Hotel Admiral
Toldbodgade 24 – 28
1253 København K
+ 45 33 74 14 14
admiral@admiralhotel.dk
Dette hotel har til huse i en fredet bygning fra 1780’erne og ligger ud til vandet nær Amalienborg Slot, over for Københavns Opera. Hotellet har gourmetrestaurant og byder på faciliteter til at lave te og kaffe samt fladskærms-tv på værelserne.
De 200 år gamle pommerske fyrrebjælker, murværket og buegangene føjer en helt særlig charme til Copenhagen Admiral. De fleste af værelserne har fritliggende træbjælker. Samtlige værelser har opholdsområde, minibar og tv med adskillige kanaler.
Gourmetrestauranten Salt er indrettet af Conran & Partners. Der serveres moderne skandinaviske retter med fransk islæt. Der tilbydes lettere anretninger og drikkevarer i den stilfulde bar med sommerterrasse.
Nyhavn, hvor vandbusserne i Københavns Havn standser, ligger under 5 minutters gang derfra. Metrostationen Kongens Nytorv ligger også 5 minutters gang fra Copenhagen Admiral Hotel. Strøget ligger under 10 minutters gang derfra.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere